Vampires4life!

Jag har fått vampyrnojja 😀 Twilight, True Blood… bara snyggingar XD Speciellt Eric i true blood…. sexiast 😉 Sen har vi ju varulvar också 😉 Typ Jakod (Twilight) och Alcide i True blood! Alla helsnygga men ingen så snygg så man svimmar de gillar jag inte… de ska ju se bra ut när de e 40 också 😛 När jag tittade lite trailers på Youtube till true blood så kom ja över den här låten:

Could i have this kiss forever – Enrique Iglesias och Whitney Houston

som jag gillar supermycket… i like 😀
Det sämsta e att vampyrerna inte är i verkligheten… så man får ingen chans att träffa någon… menmen man kan ju hoppas 😉

kramis!
/R

Klippklippklipp… AAAAAAAJ!

HEj alla läsare! Idag klippte jag håret på mig själv… och alla som har prövat på det vet att det e jälvigt
svårt -.-‘ jag var på väg att klippa mig i fingret men det blev inte så ;D skönt för jag gillar inte att bli klippt någonstans på kroppen x)

Jag har blivit kär i en kille som heter Michael Bublé som tydligen (jag märkte det nyss) varit med i the X factor. Men jag har blivit kär i hans låtar inte i han, för han e inte snygg alls x)
här e en låt av han:

Michael Bublé – Everything

A good nights slepp i wish to you all ^^

/R

Hej men tjena!

Nu är jag hemma från stockholm sen 3 dar sen -.-‘ jag har haft det lite fullt upp så jag har inte bloggat… men nu e jag har och jag sitter just nu med datorn och ritar av mig själv x) det går rätt bra hitills och med skörden från stockholm så är livet inte så himmla dummt 😉 jag är lite lessen för jag och min love har gjort slut… men jag är inte förkrossad! The show must go on eller?

/R

hejsan svejsan!

jag är hos min andra pappa just nu! jag har rätt kul faktiskt för jag tog me datorn den här gången, och jag har köpt en sak som heter mangamaster. det är ett block med tjockt papper, akvarellpennor och en cd med tutorial som visar hur man ritar manga (jag har inte kollat den än men jag ska göra det)! jag har ritat lite och det blev ganska bra 😀

var det någon som såg ”Snuten i hollywood” igår? den var så bra! och dom hade tydligen frågat Sylvester Stallone att vara snuten men det e ju störtlöjligt! som tur va så blev Eddie Murphy snuten istället men han (från det ena till det andra) skrattar jätte konstigt… han typ skrattar innåt istället för utåt xD


en sak till… JAG SAKNAR DIG ANTON!!! puss på dig :-*
kram till alla!


/R