Hey.

Jag har läst två böcker nu om reinkarnation…
Gåvan från stjärnorna Lennart Lidfors och:
Många liv, många mästare Brian L. Wiess. Om jag inte kommer ihåg fel dårå…
Det är två böcker som jag gillar väldigt mycket och min lilla rädsla för att dö har minskat ännu mer efter att jag läst dem. Jag kan verkligen rekomendera de böckerna.

Jag har också jobbat idag! På bageriet här i byn. Det var jättekul!

Jag håller på att skriva en till bok nu och den är inspirerad av böckerna ovan.

igår köpte jag också mormors födelsedagspresent som är en handväska i blått jeans. Mormor vet det redan så jag försäger mig inte.

Kram pa je

/R
Who wants to live forever – Queen

Hola

Nu har jag lyssnat på radio igen va (as usual) och jag kan inte hålla koll på hur många länder som är i uppror just nu! Libyen, Elfenbenskusten, Syrien… är det fler? Ah… Yemen… och så några till. Jag har inte haft mycket mer att göra än att lyssna på radion för… jag har haft magsjuka… fy en riktig pain in the a** alltså. Jaja nog om detta och till något jag inte riktigt förstår, eller rättare sagt 2 saker jag inte förstår:

1. Varför skickar inte FN hjälp till de andra länderna också? Varför bara Libyen?

2. Varför har ingen (av vad jag har hört) börjat säga inbördeskrig till det som sker i de där länderna?

Nu när jag har lyssnat väldigt mycket på vad som händer i världen så har jag ju också stött på Carl Bildt ett par gånger… och rätta mig om jag har fel men han uttrycker sig helt obegripligt. Jag menar jag förstår vad han säger men han svarar inte direkt på frågan och ska alltid verka häftig med konstiga ord som… ja det var ett ord på romani som han använde men jag kommer inte ihåg det. Alla politiker, av vad jag har märkt, en jäkla tendens att inte svara på frågan utan kringgå den så att man inte vet vad han/hon egentligen svarar. Jag tror inte jag har hört någon politiker svara ett enkelt ja eller nej på en fråga. Eller bara förklara vad han/hon verkligen tycker utan att ta en massa sidospår så att man inte ens kommer ihåg vad frågan var efteråt. Men Carl Bildt är EXTREM.
Inte bara politiker håller på såhär. Det är helt enkelt högt uppsatta personer som beter sig på detta viset och bara tar upp en massa tid istället för att svara på frågan.

It takes a fool to remain sane – The Ark

/R