Jag går på droger…

Och då inte droger som hash och liknande… utan manga* och böcker. Jag är alvarlig! Kan inte bli allvarligare. Jag läser och läser… så mycket att jag inte kan sluta. Jag läser för att jag blir glad! Men precis som en drog funkar det bara för stunden. När jag slutar läsa, och kommer ut i verkligheten igen, så blir jag så ledsen för det jag inte har… Jag har mycket bra saker och bättre än de flesta… Men inte de som huvudfigurerna i manga har.

När jag läser skapar jag min egna värld som ingen kan rubba. Det tar ett tag att öppna dörren till verkligheten och när den väl är öppen vill jag bara stänga den igen… för inget kan vara bättre än den värld som jag alltid har någonstans bakom dörren men det är som att vara kär… allting blir tyngre och svårare. Men som en drog-beroende kan jag inte sluta… även och jag skulle vilja.

/R

π

*Manga är Japans ”comic-books”

Kombanwa!

Det är en sak jag inte kan ha överseende med när det gäller skolan(förutom allt annat som är dåligt med den):

Jag gick nu på kvällen förbi skolan när jag skulle hem. Jag såg de tre flaggorna:
Samiska, Svenska och Grön Flagg flaggan. (För alla som inte vet vad grön flagg är är det en organisation som skolor går med i för att få ordning på sitt miljötänkande.) Sen tittar jag in genom ett fönster. Fönsterlamporna är tända! På helgen! Mitt i natten! Jag menar om man ska tänka på miljön ska man väll börja med att släcka lamporna. Förra året kring Jul var lamporna också tända. Jag tog upp det med rektorn. Hon svarade:

”Ja men det ska ju vara mysigt.” eller något sånt. Jag tänker ta upp det igen. Jag skäms faktiskt över att ens behöva göra det. *Djup suck*

Nu ska jag, för att lätta upp min hjärna, läsa manga! En med mycket humor!

Mangareader

Sayonara

/R

Hej och hallå allihopa!

Jag har kommit på en sak… jag ska flytta min blogg. Länken ser ni nedan. Jag kommer flytta för att vissa funktioner på blogspot funkar inte som de ska… så jag flyttar. Det är lite synd för jag gillar bloggen som den är nu men jag hoppas kunna få mer ordning på allt.

Totally Ad-Lib

Jag kommer så klart ändra mycket och den kommer ta tid men
ni får ha tålamod med mig!

Kram!

/R

Leaving home

Grattis i förskott!

Idag fick jag en förskottspresent av min bror! Världens gulligaste!

Han har gjort ett träsvärd. Ett träsvärd med Japanska tecken. Tecken som betyder:
”My beloved sister.”
Gissa om jag blev rörd! Jag kramade honom och sa:
Åh, vad gulligt!!!
Fotograf: Mammsigull!
Ingen kan skänka mig lika fantastisk kärlek som min bror. Han och jag har hållit ihop i vått och torrt. Ingen har kunnat skära av våra band och ingen kommer kunna göra det.
/R