Long time no see

Jepp ni ser rätt jag har tjackat Lavalampa! Snygg som f*n är den! Den står i mitt fönster och gör sig riktigt bra där. När jag ändå var igång köpte jag också en sån där keps med platt skärm. Den är också ybersnygg och har lite samma färg som lavalampan.

Jag ska ta igen den förlorade tiden här på bloggen igenom att göra ett extra långt inlägg någon dag, ge inte upp hoppet om mig!

Kram

/R

Norrsken

Igår kväll såg jag det… ett av de vackraste norrskenen jag någonsin sett.

Jag skulle gå ut för det var stjärnklart (jag är rymdtokig) och jag ställde mig uppe på vägen bredvid huset. Jag så en massa stjärnor, och ett underligt ljust moln. Jag tänkte: Vad tusan är det där? Jag stod och undrade i några sekunder, sen hade jag inte tid att undra mer. Molnet sprakade upp till ett av de starkaste och vackraste norrsken jag sett. Jag sprang genast in i huset igen och berättade för BästPappa och AwesomeMamma. De kom snabbt på fötter och lil’bro gick också ut. När vi står där och tittar säger lil’bro till mig: Det här är mitt första norrsken som jag sett på riktigt! Jag blev så glad att han äntligen fått uppleva ett av de vackraste tingen i universum.

BästPappa springer mellan bilen och garaget. Han packar in sin fotoutrustning och ska åka ner till sjön och fotografera. Jag följer med honom. Vi åker ut några meter från byn där jag bor och ställer oss på en parkering. Det finns en liten udde intill vattnet där BästPappa ställer upp sitt stativ. Jag lär mig lite mer om fotografering de 2 timmar vi står ute, och norrskenet starkare och svagare allt eftersom tiden gick. Ett tag såg vi t.o.m rött vilket inet är vanligt i norr. Grön är den vanligaste färgen och dominerade himlen igår kväll.

Igår när jag stod vid sjön förstod jag verkligen varför folk säger att norrskenet dansar över himlen.

/R

What a wonderful world – Louis Armstrong

Lite poesi

Hösten

Hösten är min vän

Hösten jag har på känn

Att allting blir bättre nu

Och det är tack vare du

Du, Hösten, som sätter en färgklick på livet

Jaa, det tar jag för givet

Solen, träden och bären får färg

Färgen når upp till de högsta berg

Bären är mogna och vinden viner

Du är som bäst då den färgglada solen skiner

/R

Wildflowers – Tom Petty