En bild som jag har ritat. Jag vet den ser inte mycket ut för världen men jag blev nöjd med den och den sitter på väggen i mitt rum. Jag skriver mycket och den här bilden är en scen i en av texterna. De ser inte likadana ut men ändå!

Nu idag har jag tänkt på en sak… äntligen får egyptierna rösta! Jag fick tårar i ögonen faktiskt. Äntligen får folk säga vad de tycker! Och så kommer en annan nyhet direkt efter… i Ryssland så betalar ”Det Enade Ryssland” (det regerande partiet för alla som inte vet) för att få röster. Jag tappade hakan. Är de så fega att de inte vågar tro på sig själva och använder fusk för att få stöd?! Ja troligen. Jag håller inte med i deras politik men tycker ändå att de får ändra arbetsmetod annars kommer andra länder gripa in (Tror jag). Japp politik är en konstig sak där alla gör allt för att få makt.

Kram! (Puss på kinden till A<3)

/R

 

<3

Jag har blivit förälskad i en Koreansk Manhwa- (koreansk Manga) tecknare. Han heter Yu-Rang Han och har skrivit flera av mina favoritmangas. Bl.a Love in the mask, My boyfriend is a vampire och Boy of the female wolf. Alla är roliga och charmiga! Kolla gärna in dem!

Kramis till min pojkvän<3 (och ni andra som läser)

/R

Just WOW.

Jag bugar mig inför den här fantastiska Timelaps filmen! Jag (rymdnörd som jag är) älskar sånt här. Små ljus som lyser i mörkret räcker… jag menar solen är ju också fin men den lyser upp allt… det blir tråkigt i längden tycker jag. Därför är det tur att det finns såna här grejer!

Tack morfar som tipsade om klippet!

/R

Jaa ni…

Igår… var jag på v-mina… idag… var jag på v-mina… idag när jag kom hem från operan i v-mina… är jag mosig som pulvermoset vi åt till middag (förövrigt tillsammans med marinerad älgbiff och Café de Paris). Frös så det skallrade i de hålfria tänderna (som jag är stolt över) och senare kokhet under alla lagren kläder som jag hade för att jag frös. Alla gångerna till v-mina var med buss och jag hatar buss eftersom jag får efterverkningar av åksjukan tills ungefär en timme efter att jag stigit av. Om jag är sjuk imorgon så får jag vara ensam för de andra ska bort… dator och TV och radio för mig själv! Mm denna ljuva värld. Så som ni förstår så kommer jag skrika FREEDOM!!!

Frihet för mig… är att kunna gå vart man vill, göra vad man vill utan att människor ska bestämma över än. Såklart, så ska man ta hänsyn till andra men just det där lilla att man får bestämma själv… är helt otroligt härligt.

Freedom – Paul McCartney

/R

Unik vinter med… rimfrost???

November… snön cirka 5 deci djup… NOT!!! Suck… ja jag saknar snön… jag vill att den kommer nu! Jag vill åka skidor, kasta snöbollar på mamma och putta ner pappa i pudersnön. Men den har inte kommit än. Unikt jag vet… men jag vill ha snö! Jag låter som ett litet barn som vill ha mer hallonsylt på pannkakan. Allting är en ända pannkaka just nu. Och det beror inte bara på snöbristen. Jag är lite vilsen i pannkakan… HAHA! Ha-ha… ha.

Tur att man har Laleh när det är eländigt.

http://www.youtube.com/watch?v=gH-nywfotBc

Dansa en snödans tack!

/R