Så vaaaaarmt!

Jag dör! Det är så himla pissvarmt häruppe just nu!
Jag hörde att det inte regnat så mycket i Stockholm som det gör nu på över 200 år. Coolt. Det har inte regnat alls här sen sommarlovet började. Jag vill ha regn så att jag slipper pollenet. Jag är allergisk förstår ni. Känns som om jag är förkyld hela tiden. Och nästäppan gör att jag inte kan sjunga! *Snyft*

/R

Härligt!

image

Solnedgång… Bästa tiden på dygnet. Då låter nästan inget och man kan ta sin kvällspromenad ifred eftersom de flesta sover klockan tio om de inte är lika entusiastiska som jag är och tar en kvällspromenad i kvällsljuset.
På vägen tillbaka hem såg jag två personer jag känner (inga namn nämns) och enstöring som jag är undvek jag att komma in på vägen de gick på. Ville varken prata eller vara social i allmänhet med någon människa. Lyckades gjorde jag också och det var härligt.
Jag tycker inte att man ska behöva vara social hela tiden… Det är bara tröttsamt. Speciellt om det handlar om onödiga saker som ”vad gör du här” eller ”hur är det med dig då?”
… Det är för mig obegripligt men jag är ju som jag är och det kan ingen ändra på.

Mer än så behövs inte sägas! Kramar till de som behöver!
/R

Suck…

Vet ni vad… Jag är så himla trött på alla idioter i kommentarsfälten på diverse hemsidor som bara klagar, tillrättavisar och ger folk skit för att de tycker på ett annat sett. Ta t.ex Youtube. Det är svindlande mängder med kommentarer där, de flesta är bra men så kan man hitta de små ilbattingarna som helt enkelt bara säger:
Fy fan vad dålig, den här låten suger.
… Lyssna inte på den i så fall! Skit i och slösa dit på något du inte gillar och lyssna på något annat. Och dessutom så är kommentarsfältet till för att ge artisterna cred för det de gör, inte för att tracka ner på andra.
Så finns det ju såna här också:
Hans förra låt var bättre (ledsen gubbe)
… Man kan inte lyckas varje gång. Säg vad du tycker om just den här, jämför inte med den andra eller så skiter du bara i och lyssna på den här och gosa med den andra istället.
Sen så är gensvaren inte alltid så roliga heller. Det kan vara flera sidor med folk som klagar på de som klagar.
… Rather stupid, don’t you think?
Ta och njut av underhållningen istället för att bråka med varandra om den.
Fritt land, jag vet, men det är det för att man ska ta hänsyn till andra, inte bara sig själv.