Lite… Lite?

Hela halva sommaren har gått och jag känner mig som en latoxe… Jag har ju inte gjort någonting förutom att sjunga, rita och läsa! Nice work… Jag är en sådan där person som gillar att göra ”ingenting”. Jag vet det låter inte mycket men det är bara så härligt att bara sluta tänka på allt och göra så lite som möjligt. Ströva ute på kvällen utan att egentligen något mål, bara ett stort hål i tiden som man nästan kan ge någon annan.

/R

Förstå

Vi är små. För små att förstå hur stort allting egentligen är. För små att förstå det som är större och mer betydelsefullt. Vi kan räkna ut storleken på en supernova men inte förstå den.
Vi är också för stora för att förstå och uppskatta det lilla som händer runt omkring oss. Vi kan inte förstå allt. Vi ser men vi förstår inte. Vi kan mäta storleken på en atom men vi förstår den inte. Människan är funtad så. Vi är skapad till att ta reda på men tyvärr inte att förstå. Jag vill förstå. Jag vill kunna titta på andra och säga ”Jag förstår” för att jag gör det.
Förstå, är ett starkare ord än vad man tror. Jag har en person som jag förstår helt och hållet. Min mamma. Vi är bästisar. Vi pratar om allt med varandra, speciellt om saker vi inte förstår men vill förstå.
Tänk efter, och fundera på alla saker ni tror ni förstår. De är färre än man kan tro.

Regn

Idag regnar det… äntligen! Det var skyfall igår men ändå. Tyvärr så kom myggen på köpet… Sticks och har sig. Men det är skönt med regn. Varmt sommarregn som fortsätter och fortsätter falla.

Hittade en rolig sak på Google Market igår som tillåter mig att spela gamla spel från Nintendo. Pokémon, Zelda och Mario! Himmla kul, precis som när man spelar på Gameboy Color. Så himmla retro! Brorsan är för övrigt förkrossad som inte kan köpa det till iPod:en.

Jag tänkte nog spela in min nya låt idag! Vi får se hur det blir. Den handlar om oss alla. Människor med olika ambitioner som ändå stannar vid samma destination.

Raindrops.

/R