I was a woman last night!

PicsArt_1356915935609

 

Jepp! Hon var jag igår natt! Riktigt snygg böna som var varulv som fick kraft när hon åt äpplen. Jag gillar verkligen mina drömmar för de är så roliga att vara med i! Värsta delen är att jag vet att jag hört om varulvar och äpplen förut… men jag kommer inte på var någonstans.

Hon hade egentligen helsvarta skinnkläder på sig men jag kan inte rita det så det blev lite olika. Hon var tuff och inte rädd för något… Sån som jag vill vara. Jag tror jag hoppas någonstans långt därinne att jag är en sådan person.

Ni får ursäkta att det är på randigt papper men jag har vant mig så att jag inte bryr mig om vilket papper jag ritar på! Dessutom så finns det inte mycket annat när man sitter där i klassrummet och gör ingenting.

Jag gillar verkligen att rita… Jag gör det mest hela tiden. Speciellt när jag måste vara tyst, då jag inte kan sjunga.

Mina hobbys som alltid kommer vara hos mig ❤

Scorpions i Sandviken på Göranssons Arena!

Japp, jag ska åka och se Scorpions The Final Sting Tour på lördag! Hel-awesome! Jag längtar och är mycket förväntansfull. Ser fram emot detta. Jag är hos min farmor just nu och har det allmänt trevligt tillsammans med henne.

Hon gav mig också ett par jättefina fårskinnsvantar hon gjort! Jag fick välja innan hon skickade ett par till min mamma.

DSC_0016

 

Men nu till något helt annat. Ni vet den där känslan man får när man gjort något fel? Jag har den just nu… Det var bara en dröm men i alla fall.

Vi var inne i en mataffär, jag och två killar. Den ena var en person jag gillade för inte så länge sedan. Vi sprang runt därinne och var bara allmänt irriterande mot alla som blev omkulldragna när mig sprang förbi. Leken förbyttes senare till en jaga lek där jag var den de skulle jaga. Det var också kul. När till slut den där killen som jag gillat fick tag på mig så skrattade vi och jaa… Jag kysste fanskapet.

Seriously, snälla, sluta invadera min hjärna! Jag har en kille och jag älskar honom över allt annat på denna jord. Jag har redan blivit av med hjärtklappningar och liknande men nu? Säger mitt medvetande hej då en gång till?

Just nu gillar jag inte mig själv så mycket för det där… Men jag ska snabbt glömma det och sedan ha en bra helg med bra musik och härliga vänner.

 

Lite avreagerande Musik? Så blire…

/R